Cautare

5386 de rezultate pentru "accident deva 29 ianuarie" (3.81 secunde)
Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala. ... Lucescu s-a ales cu dosar penal, dupa ce in accident a fost lovit de un tramvai care nu a franat la timp, masina lui Lucescu ricosand si lovind alte doua masini.
Nu au existat martori ai acestui accident, dar se presupune ca el vorbea la telefon cand a avut loc explozia, conform Sky News . ... In India a mai avut loc un accident asemanator, in luna ianuarie.
Site-ul www.imdb.com precizeaza ca Belmondo si-a interpretat intotdeauna singur toate cascadoriile, insa a incetat sa mai faca acest lucru dupa un accident in timpul filmarilor la Hold-Up (1985).
El presupunea ca puteau fi resturile unui accident. ... Daca a fost un accident, probabil s-ar putea gasi si alte fragmente. ... Asa cum imi scria DB, in 14 ianuarie 2004, a avut un vis ciudat.
La data de 1 ianuarie 2011, in jurul orei 04:20, A. ... Din accident a rezultat decesul conducatorului auto, ranirea grava a lui M.
La data de 19 ianuarie 2011, in jurul orelor 17.20, M. ... De asemenea, in accident, au fost ranite grav doua pasagere aflate in autoturismul VW Passat.
De la 1 ianuarie 2015 punctul de amenda are o valoare de 97,5 de lei.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
In numele Caimacamiei la 1 ianuarie Anastasie Panu a dat expresie increderii generale in destinele nationale:
Totusi, el a spus ca "nimeni nu vorbeste despre o amanare a deciziei" si s-a declarat optimist ca Romania va intra in UE la 1 ianuarie 2007.
Pe 11 ianuarie, Robert Goddard predase Institutului Smithsonian o lucrare intitulata O METODA DE A AJUNGE LA ALTITUDINI EXTREME, care a ajuns si la public in aceeasi zi, impreuna cu un fel de comunicat de presa al Institutului.
Alexandra Cruceru ) Vremea va intra intr-un proces de incalzire in urmatoarele doua saptamani, cu valori diurne pozitive ce vor ajunge, dupa 1 februarie, pana la 13 grade Celsius in Banat si Crisana, iar precipitatiile vor fi slabe cantitativ si cu probabilitate mai mare de aparitie atat in primele zile din februarie, cat si in cursul saptamanii viitoare, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 30 ianuarie - 12 februarie 2017, publicata luni.
Legea urmeaza a fi discutata la 22 ianuarie. ... Este prevazuta data de 22 ianuarie pentru abordarea acesteia in comisie", a declarat Melescanu.
Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca va da in judecata institutia prezidentiala pentru ca nu i-au fost aduse la cunostinta corespondentele sefului statului transmise, in perioada 1 ianuarie 2005 - 1 ianuarie 2007, ministerelor, agentiilor si altor autoritati.
Ei se vor reuni in 6 ianuarie 2010 in Sesiune extraordinara pentru a vota proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonante in vacanta parlamentara, a anuntat, marti, Dumitru Constantin (PD-L), unul dintre chestorii Senatului.
Senatorii din Comisia de munca au adoptat, marti, cu unanimitate de voturi, o propunere legislativa care vizeaza introducerea zilei de 24 ianuarie printre cele declarate de sarbatoare nationala legala, in care nu se lucreaza.
Plenul Senatului a hotarat marti, cu 87 de voturi "pentru", sase "impotriva" si sase abtineri, ca ziua de 24 ianuarie, cand Principatele au fost unite sub domnitorul Alexandru Ioan Cuza, sa fie declarata zi de sarbatoare legala, nelucratoare.
la mitingul de protest desfasurat duminica, 22 ianuarie 2014, in Piata Universitatii, si mi s-a parut incorecta si total nepotrivita participarea Dvs.
Chiar daca negocierile vor fi prelungite pina pe 31 ianuarie 2006, drepturile salariale ale angajatilor Combinatului vor fi platite incepind cu 1 ianuarie.
Romanii castiga in 2005 din salarii de 2.493 de ori mai mult decat castigau in ianuarie 1990. Potrivit Institutului National de Statistica (INS), salariul mediu net pe economie a crescut in 2005 de circa 2.493 ori fata de salariul mediu net pe economie din ianuarie 1990.
google-analytics.com